Дни на отворените врати в НПМГ

November 04, 2017

Дни на отворените врати в НПМГ

НПМГ "Акад. Любомир Чакалов"

Какъв искаш да станеш като пораснеш? Искаш ли да поемеш по пътя на науката? Коя наука – биология, химия, математика, информатика, физика, география? Или искаш да вдъхновяваш други като теб?

Дните на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия ще ти позволят да опознаеш отблизо нашата гимназия и възможностите, които предлага.

По време на Дните кандидат-гимназистите и техните родители ще имат възможността да се запознаят с преподаватели от Националната природо-математическа гимназия, с паралелките и начините за кандидатстване, с предлаганите от гимназията извънкласни дейности, с нейните инициативи и с възможностите за развитие, които предлага.

Подготвили сме и разнообразна програма за нашите настоящи ученици, алумни и всички хора с интерес към математиката и природните науки. Очаквайте да видите презентациите от нашите алумни в областите на математиката, химията, биологията, бизнес и ИТ, архитектура и много други.

Нашите катедри пък ще покажат на гостите с какво се занимават настоящи ученици, ще се насладите и на практически експерименти и уъркшопове. Програмата е пълна!
Повече информация за програмата на събитието очаквайте в следващите дни.

Велик учен? Човек на изкуството?
Националната природо-математическа гимназия има какво да предложи на всички вас – бъдещи учени, лекари, професионалисти, вдъхновители.