НПМГ Алумни Клуб отваря врати за членове

юли 3, 2017 no comments

Скъпи НПМГ-ейци,

През последните месеци всички ние, които по някакъв начин сме свързани с НПМГ, бяхме изправени пред огромни предизвикателства. Най-голямото от тях беше да не се предадем, да не се откажем. Общата ни смелост дойде от това, че успяхме да се обедим и да сме заедно във всичко – в кампанията  #НеПипайМоятаГимназия, в семинарите „От НПМГейци за НПМГейци“ и разбира се, в кулминацията на усилията ни – концертът „Историята помни победителите“. Да имаш съмишленик до себе си, да имаш приятел, с когото можеш да споделиш съмненията и радостите си – това е НПМГ за нас отвъд класните стаи и формалната страна на училището, отвъд „институцията“.

Затова днес се обръщаме към всички вас с най-искрен призив и покана да станете членове на НПМГ Алумни Клуб – организацията, която си поставя за цел да обедини поколения НПМГейци в името на Гимназията. Нека заедно покажем, че разликите в специалностите и професионалните ни пътища нямат значение, когато всичко това има общо начало – Националната природо-математическа гимназия.

От 15 септември 2017 г., със започването на новата учебна година и НПМГ Алумни Клуб започва нов етап от развитието си. Щастливи сме да ви съобщим, че НПМГ Алумни Клуб отваря врати за прием на нови членове.

Инструкции по регистрацията в клуба можете да намерите тук. Очакваме ви!

С пожелания за вечно вдъхновение и вяра в бъдещето,
Екипът на НПМГ Алумни Клуб