Надзорен съвет

Калоян Буковски

Георги Гълъбов

Любомира Иванова

Калоян Буковски завършва Националната природо-математическа гимназия през 2011 г. Той има национални и 3 международни медала в областта на синтетичната геометрия, както и публикации на две теореми в математически списания. Калоян завършва университета в Единбург със специалност „Приложна математика“ през 2014 г. и в същата година започва професионалния си път като анализатор по финансов риск в британската „UK Asset Resolution“. От май 2016 г. година Калоян е технически консултант в международната компания „Sopra Steria Group“, работейки по математически модели в сферата на изкуствен интелект и статистическо прогнозиране в The Royal Bank of Scotland. Учредител на НПМГ Алумни Клуб.

Георги Гълъбов завършва НПМГ през 2016 година с профил биология, биотехнологии и немски език. В момента изучава право в Юридическия факултет на СУ “Св. Климент Охридски” и се занимава с множество странични дейности (които не пречат на обучението му) като шах, изобразително изкуство, психология, философия и криминалистика. През 2017-та година става член на Надзорния съвет на клуба.

Любомира Иванова завършва НПМГ с профил Биология през 2016 година. В гимназията се състезава в две направления на национално ниво – Биология и здравно образование и Философия. Решава да продължи обучението си в България като записва Молекулярна биология като основна специалност и Философия – задочна форма в Софийски университет “Св. Климент Охридски”.
Отдадена на каузи с целева група младите хора в България, тя взима участие от първи курс във Факултетен студентски съвет към Биологически факултет и към момента е негов председател. От 2017 година Любомира е избрана и за член на Студентски съвет при СУ.
Свободното си време посвещава на общуването, танците и фотографията.

За контакт:

За контакт:

За контакт:

Кристина Белчева

Милен Иванов

Кристина Белчева завършва НПМГ през 2012-та година с профил Химия. По време на обучението си в НПМГ участва и в различни международни
проекти и форуми като „Euroscola day“ в Европейския парламент, Страсбург 2011 и „European
Researchers‘ Night“, София 2011. В момента изучава Медицина в Медицински университет – София. По време на
предклиничната фаза на обучението си извършва научни
изследвания в областта на съдовата патология. През 2018-та година заминава по програма
Еразъм + за 7-месечно обучение и практика в Università degli studi di Sassari, Italy. Създава свой собствен
проект „Научен театър“, с който участва на различни форуми, проведени в НДК, Софийски
университет, НПМГ и др. Свободното си време обича да прекарва като пише стихове, танцува и общува с приятели.

Милен Иванов завършва НПМГ през 2011 година с профил математика. През 2015 година получава бакалавърска степен по математика от университета в Уорик, Англия. По време на следването си завършва два изследователски стажа в университета, а след това работи с наука за данните. През 2016 година започва петгодишна докторантура по математика в университета в Браун, САЩ.

За контакт:

За контакт: